Pályázati adatszolgáltatás

 

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által a KMOP (Közép-Magyarországi Operatív Program) keretén belül meghirdetett "Vállalati innováció támogatása" pályázatán 2009. októberében Cégünk támogatást nyert az ''I-DOK programrendszer továbbfejlesztése a piaci igényeknek megfelelően'' projektünk megvalósítására. A KMOP-2009-1.1.4 jelű projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 

A projekt célja az volt, hogy a Breona Kft. tanúsított iktatórendszerét (I-DOK) platform függetlenné tegyük, és új funkciókkal egészítsük ki az elmúlt években megismert új igények és az aktuális jogszabályok figyelembevételével.

 

Mára termékünk célcsoportja részben kibővült (a KKV szektor irányába), részben megváltoztak az ügyfelek preferencia igényei is, így új technológiai megoldásokkal, integrációs lehetőségekkel kellett felruházni az I-DOK-ot.

 

A fejlesztés eredménye az IMI elnevezésű irodai mindenes szoftver, mely iktató, dokumentumkezelő, és munkafolyamat támogató modulokból épül fel. Az alkalmazás rugalmas és nyílt interfészeken alapul, ezért lehetővé teszi az alacsony költségvetésű államigazgatási szervek, és a kkv-k számára az ingyenes alapszoftverekre épülő, de teljes funkcionalitású workflow és dokumentumkezelő tulajdonságokkal bíró rendszer bevezetését.

 

A projekt megvalósításának határideje: 2011. március
Az irányító hatóság neve és elérhetősége: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
  1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.
  tel.: +36 40 - 638 - 638
  www.nfu.hu
A közreműködő szervezet neve és elérhetősége: Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
  1539 Budapest, Pf. 684.
  tel.: +36 40 - 200 - 617
  www.magzrt.hu
A kedvezményezett neve és elérhetősége: Breona Kft.
  1134 Budapest, Róbert Károly krt.59.
  tel.: +36 1 - 814 - 2170
  www.breona.hu